top of page

El nostre projecte és un recull de fotografies, textos, vídeos i dibuixos amb la intenció de mostrar el que amaguem a les xarxes socials, des de complexos imposades a sentiments ocults. Hem decidit exposar el problema en el lloc on acostuma a ser causat, per tant hem creat un perfil d’Instagram per mostrar el que no es mostra aquí. Hem seguit una paleta de colors en concret, negres, grisos, crema i blanc. Els posts han estat plantejats d’una manera per a la concordança entre ells.

Per què aquest nom?

Perquè relacionem els problemes amb tempestes i mal temps, per tant, quan plou has de tenir la força suficient  per treure el teu paraigües per protegir-te.

1.Títol de la peça: esa sensación

Autoria: Sara Herraiz, Ariadna Picanyol i Carla Garrido

- Cartel·la o breu explicació: Aquest fragment tracta sobre una sensació que t’acompanya a tot arreu, una sensació de neguit i d’impotència i l'únic que vol és deixar de sentir-la.

- Enllaç: https://www.instagram.com/p/CH_Rgt2lofi/

EsaSensación_GarridoCarla_HerraizSara_Pi

2.Títol de la peça: fat

- Autoria: Sara Herraiz, Ariadna Picanyol i Carla Garrido

- Cartel·la o breu explicació: Sempre que veiem a una persona més grassa del que per nosaltres és normal, ataquem amb comentaris com, deixa de menjar, a veure si t’aprimes, tens sobrepes?, aquestes persones ja saben com són, i justament el que menys necessiten és que una tercera persona els hi faci aquests comentaris els hi pot sentir malament,  hem de normalitzar que cada individu té el cos que té i sempre serà així. 

- Enllaç: https://www.instagram.com/p/CH_RU5SF7MB/

putagorda_GarridoCarla_HerraizSara_Pican

3.Títol de la peça: me asfixio

- Autoria: Sara Herraiz, Ariadna Picanyol i Carla Garrido

- Cartel·la o breu explicació: Aquest text el podem associar amb una persona que està trencada per dins i no es troba, i el fet de no estar bé amb ella mateixa fa que tampoc ho pugui estar amb els altres.

- Enllaç: https://www.instagram.com/p/CH_RR_mltnS/

MeAsfixio_GarridoCarla_HerraizSara_Pican

4.Títol de la peça: puta

- Autoria: Sara Herraiz, Ariadna Picanyol i Carla Garrido

- Cartel·la o breu explicació: Amb aquest vídeo pretenem ensenyar l'evolució en que la dona passa de ser ben vista i respectada per a la societat a ser criticada.

- Enllaç: https://www.instagram.com/p/CH_RMZtibe4/

5.Títol de la peça: doble cara

- Autoria: Sara Herraiz, Ariadna Picanyol i Carla Garrido

- Cartel·la o breu explicació: En aquest vídeo veiem a un noi donant-se la volta, és un gest que parla per si sol, i en aquest context ens referim una mica que podem mostrar les nostres cares, que no només, a les xarxes socials o a on sigui, hem de mostrar la nostra part bona, sinó tot el que som i amb el que ens identifiquem, també es pot veure com aquesta persona no expressa cap sentiment.

- Enllaç https://www.instagram.com/p/CH0gYnXi-IH/

6.Títol de la peça: no me encuentro

- Autoria: Sara Herraiz, Ariadna Picanyol i Carla Garrido

- Cartel·la o breu explicació: Tan sols una frase que conté massa informació, la podem interpretar de diferents maneres, però ens centrem d'en el de qui parla, com és possible que et vegis cada dia, t’escoltis, sàpigues el que t’agrada i el que no, però que no sàpigues qui ets, no et reconeguis, aquest vers ho resumeix tot.

- Enllaç https://www.instagram.com/p/CH0gS_GlS-3/

IMG_4946.PNG.png

7. Títol de la peça: anorexic

- Autoría: Sara Herraiz, Ariadna Picanyol i Carla Garrido

- Cartel·la o breu explicació: Aquesta imatge també ens mostra com ataquem sense tenir cap tipus d’informació sobre aquella persona, ja que els comentaris cap a ella són negatius i d’aquest estil; que no menges?, menja més, anorèxica… vulguis o no aquests comentaris afecten psicològicament i potser davant teu no mostra afecte , però quan està sola en pensa i es tortura pel fet de com es.

- Enllaç https://www.instagram.com/p/CH0fJaCl5tz/

PutaAnorexica_GarridoCarla_HerraizSara_P

8.Títol de la peça: bubble gum

- Autoría: Sara Herraiz, Ariadna Picanyol i Carla Garrido

- Cartel·la o breu explicació: El vídeo és només un complement, d’igual manera que la música, al text que es llegeix. El text parla de com està l’autora d’aquest, i aquest sentiment que comparteix, tothom es pot sentir identificat. Sentiment de por, de molestar a la resta, de no ser suficient. Aquesta pressió constant és per la que passen la gran majoria d’adolescents.

- Enllaç: https://www.instagram.com/p/CH0emQTiMQV/

               https://youtu.be/tJ3XxksZWtg

9.Títol de la peça: estries

- Autoria: Sara Herraiz, Ariadna Picanyol i Carla Garrido

- Cartel·la o breu explicació: Amb aquesta foto el que fem és mostrar la part de la que ens avergonyim, ja que no està gens ben vist per la societat ensenyar això, perquè es tracta com a defecte encara que la majoria de persones, i més aviat dones en tenen per diverses parts del cos.

- Enllaç https://www.instagram.com/p/CH0eIawFKwK/

10.Títol de la peça: mur amb mà

- Autoria: Sara Herraiz, Ariadna Picanyol i Carla Garrido

- Cartel·la o breu explicació: A aquest mur li donem molt poder per l’únic fet de tenir el braç i la mà agafada, ens dóna suport i calma sabent que el tenim i ens podem aferrar a ell, però què passaria si ens deixéssim anar?

- Enllaç https://www.instagram.com/p/CH0YlR_F_BW/

11.Títol de la peça: retrat il·lustrat

- Autoria: Matter Offline https://www.instagram.com/matterofline/

- Cartel·la o breu explicació: Aquest esbós l’hem tret d’un Instagram (amb el permís de l’autor) perquè ens va cridar l’atenció, de seguida li vam veure relació amb el que tractem en el nostre treball, un rostre al qual li surten flors dels ulls, ens va recordar a com que tot el que veus per exemple a Instagram es bonic, d’aparença alegre, et provoca satisfacció, ja que és utòpic, i aquestes flors vives, ens fan pensar en això, si Instagram mostres la realitat tan sols ens haguessin conformat amb una cara sense cap accessori.

- Enllaç: https://www.instagram.com/p/CHxoH1dl4kA/

Retrat_il·lustrat_GarridoCarla_HerraizSa

12.Títol de la peça: mur sense mà

- Autoria: Sara Herraiz, Ariadna Picanyol i Carla Garrido

- Cartel·la o breu explicació: Amb aquesta imatge el que volem mostrar és  el contrari al mur amb la mà, és a dir un espai solitari, buit on res et reconforta,  el fet de que sigui en blanc i negre ens dona una sensació més de tristesa.

- Enllaç : https://www.instagram.com/p/CHxmglNl9Q8/

MurSenseMà_GarridoCarla_HerraizSara_Pica

© 2020 por ARIADNA PICANYOL FOTOGRAFÍA. Creado con Wix.com
 

  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page